Lienlicious Art

Lienlicious Art
Haakwerk, DIY, schilderijtjes en andere creatieve uitspattingen!

zondag 7 augustus 2011

Update!

Ik heb me erop betrapt dat ik geen regelmatige blogger ben! Oeps!! Vandaar dus ook een tijdje geen updates.....
Nu, na een heerlijk weekendje weg met wat vriendinnen naar Den Haag, heb ik weer frisse moed en natuurlijk ook wat nieuwe haakwerkjes waar ik mee bezig ben!
Ten eerste een paar kussentjes.... de een bijna af en de andere 2 halverwege. Gelukkig heb ik nog zo'n 2 weekjes vakantie, dus tijd genoeg om ze helemaal af te maken, met achterpand en al!

 


Verder heb ik op de site van Bees And Appletrees een leuke link gevonden hoe je heel eenvoudig een mutsje kunt haken, altijd wel fijn om te hebben in de herfst/winter hier in ons koude kikkerlandje! Brrrr!


Ik ben natuurlijk zelf ook aan de slag gegaan! Met een bolletje grijze wol, een kopje thee en Dexter, de hond van mijn ouders naast me op de bank, ging het haken vrij snel. Echter kwam ik erachter dat het mutsje mij totaal niet paste! :( Volgens mij was het een kindermaatje! Weer de helft uithalen en opnieuw haken (en natuurlijk tussendoor regelmatig passen....) Uiteindelijk was hij af en ik moet zeggen dat ik best wel blij ben met het resultaat! Alleen maak ik het volgende mutjes iets langer, zodat het iets meer gaat ''poffen'' op je hoofd.


Voor nu, nog een fijne zondag!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten