Lienlicious Art

Lienlicious Art
Haakwerk, DIY, schilderijtjes en andere creatieve uitspattingen!

maandag 11 april 2011

Eierwarmers!

Het is weer bijna Pasen!

Vandaar dat ik aan de slag ben gegaan met het maken van 2 eierwarmers (een voor mijn vriend en een voor mezelf). Ik kwam het patroon tegen op internet, je maakt ze op dezelfde manier zoals je een granny square maakt, maar dan met 3 zijden (dus een driehoek).
Het maken van granny squares voor mijn kussen ( zie vorige post) ligt momenteel stil (lichte wol was op en in de winkel krijgen ze deze bolletjes wol niet meer binnen, dus ik ben druk aan het zoeken naar de juiste bolletjes wol!!). Dit gaf me echter wel de tijd om met het thema Pasen aan de slag te gaan. Het leuke aan deze eierwarmers is, is dat je ze in allerlei leuke vrolijke kleurtjes kan maken en ze houden je vers gekookte eitje ook nog eens lekker warm!

Verder ben ik nog bezig met het maken van een paasei (ammigurumi), maar hiervoor moet ik nog vulling halen om deze af te maken.

Komende week, 1,5 week zal ik wat minder actief zijn op mijn blog, ik heb het momenteel (gelukkig :) ) erg druk met vervangen op basisscholen, dus dan komt er van haken en schilderen weinig terecht! 
Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten